Upozornění: Text přílohy byl získán strojově a nemusí přesně odpovídat originálu. Zejména u strojově nečitelných smluv, kde jsme použili OCR. originál smlouvy stáhnete odsud
Tento projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost a ze státního rozpočtu České republiky. ZÁRUKY PRO MLADÉ VE ZLÍNSKÉM KRAJI CZ.03.1.48/0.0/0.0/15_004/0000011 PLÁN REALIZACE ODBORNÉ PRAXE I. Uchazeč o zaměstnání ABSOLVENT Jméno a příjmení: XXXX Datum narození: XXXX Kontaktní adresa: XXXX Telefon: XXXX Zdravotní stav dobrý: /zaškrtněte/ XXXX XXXX Omezení /vypište/: V evidenci ÚP ČR od: XXXX Vzdělání: XXXX Znalosti a dovednosti: XXXX Pracovní zkušenosti: XXXX Absolvent se účastnil před nástupem na odbornou praxi v rámci aktivit projektu: rozsah druh a) Poradenství 3x1 hodina 8 hodin Úvod do porad. aktivit, tvorba životopisu, individuální poradenství Motivační klub b) Rekvalifikace Tento projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost a ze státního rozpočtu České republiky. II. ZAMĚSTNAVATEL Název organizace: JAVORNÍK-CZ s.r.o. Adresa pracoviště: Štítná nad Vláří 414 Vedoucí pracoviště: XXXX Kontakt na vedoucího pracoviště: XXXX Zaměstnanec pověřený vedením odborné praxe – MENTOR Jméno a příjmení: Kontakt: Pracovní pozice/Funkce Mentora Druh práce Mentora /rámec pracovní náplně/ Tento projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost a ze státního rozpočtu České republiky. III. ODBORNÁ PRAXE Název pracovní pozice absolventa: Asistent mistra v mlékárně Místo výkonu odborné praxe: JAVORNÍK - CZ s.r.o., Štítná nad Vláří 414, 763 33 Štítná nad Vláří-Popov Smluvený rozsah odborné praxe: 12 měsíců Kvalifikační požadavky na absolventa: SŠ – obor: Agropodnikání Specifické požadavky na absolventa: Druh práce - rámec pracovní náplně absolventa dodržování hygienických standardů, čistění a dezinfekce výrobních prostor a zařízení, výroba mléčných výrobků - dodržování technologických postupů, balení a expedice hotových výrobků KONKRETIZUJTE STANOVENÍ CÍLŮ ODBORNÉ PRAXE A ZPŮSOB JEJICH DOSAŽENÍ: PRŮBĚŽNÉ CÍLE: Seznámení se s provozem, absolvování školení dle plánů mlékárny (bezpečnostní, hygienické, odborně-technologické) Zadání konkrétních úkolů činnosti /v případě potřeby doplňte řádky nebo doložte přílohou/ Postupný výkon a zaškolení se v činnostech některých pracovních pozic v mlékárně. STRATEGICKÉ CÍLE: /v případě potřeby doplňte řádky nebo doložte přílohou/ Doplnění teoretických vědomostí z oboru mlékař, získání praktických zručností při výrobě mléčných výrobků. VÝSTUPY ODBORNÉ PRAXE: /doložte přílohou/ Název přílohy: Datum vydání přílohy: Příloha č. 2 Průběžné hodnocení absolventa měsíčně do konce následujícího měsíce Příloha č. 3 Závěrečné hodnocení absolventa po ukončení odborné praxe; do konce následujícího měsíce Příloha č. 4 Osvědčení o absolvování odborné praxe po ukončení odborné praxe; do konce následujícího měsíce Příloha: Reference pro budoucího zaměstnavatele* po ukončení odborné praxe; do konce následujícího měsíce Tento projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost a ze státního rozpočtu České republiky. HARMONOGRAM ODBORNÉ PRAXE Harmonogram odborné praxe, tj. časový a obsahový rámec průběhu odborné praxe je vhodné předjednat a konzultovat mezi zaměstnancem KrP a KoP ÚP ČR, mentorem a absolventem již před nástupem absolventa na odbornou praxi, aby jeho rámec byl zřejmý již před podepsáním Dohody o vyhrazení společensky účelného pracovního místa a popřípadě Dohody o poskytnutí příspěvku na mentora. Podle aktuální situace a potřeby může být harmonogram doplňován nebo upravován. /v případě potřeby doplňte řádky/ Měsíc/Datum Aktivita Rozsah Zapojení Mentora Prosinec 2017 Leden 2018 Únor 2018 Březen 2018 Duben 2018 Květen 2018 Červen 2018 Červenec 2018 Srpen 2018 Září 2018 Říjen 2018 Seznámení se s provozem, výkon pomocných prací Školení „základy hygienického minima“, uplatnění uvedených zásad v praxi Školení „sanitační program, uplatnění uvedených zásad v praxi (čistění a dezinfekce výrobních prostor, zařízení a pomůcek Plnění jogurtů, jogurtových mlék, školení „vysledovatelnost produktů, surovin a obalových materiálů a jejich označení z hlediska zabezpečení vysledovatelnosti Výroba tvarohu. Seznámení s technologickým postupem výroby tvarohu. Výroba čerstvých sýrů. Seznámení s technologickým postupem výroby čerstvých sýrů. Výroba jogurtů a jogurtových nápojů. Seznámení s technologickým postupem výroby jogurtů. Výroba zákysů. Seznámení s technologickým postupem výroby zákysů. Výroba eidamu. Seznámení s technologickým postupem výroby eidamu Výroba eidamu. Seznámení s technologickým postupem výroby eidamu Výroba hermelínu. Seznámení s technologickým postupem výroby hermelínu. 1 měsíc 1 měsíc 1 měsíc 1 měsíc 1 měsíc 1 měsíc 1 měsíc 1 měsíc 1 měsíc 1 měsíc 1 měsíc Tento projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost a ze státního rozpočtu České republiky. Listopad 2018 Expedice výrobků, označování etiketami. 1 měsíc * V případě, že si zaměstnavatel účastníka neponechá v pracovním poměru po skončení odborné praxe, poskytne zaměstnavatel „Reference pro budoucího zaměstnavatele“, a to ve volné formě. Schválil(a): Ing. Josef Tománek............................................................ dne............................................ (jméno, příjmení, podpis)