Upozornění: Text přílohy byl získán strojově a nemusí přesně odpovídat originálu. Zejména u strojově nečitelných smluv, kde jsme použili OCR. originál smlouvy stáhnete odsud
příloha č. 6 dohody č.: Vzdělávací zařízení: Vinařská akademie Valtice, z.s. Plán výuky Lektor: Zaměstnavatel: IČO: 22004 Místo výuky: Název vzdělávací aktivity: Vinařská akademie Valtice, z.s., nám. Svobody 16, Valtice Datum* Počet vyučovacích hodin Od-do 1 16.4.2018 5,5 9:30-17:00 2 17.4.2018 8,5 8:30-18:45 3 18.4.2018 8,5 8:30-19:00 4 19.4.2018 4 8:30-13:00 5 14.5.2018 5 9:15-16:00 6 15.5.2018 7,5 8:30-17:15 7 16.5.2018 11 8:00-19:30 8 17.5.2018 7,5 8:30-17:00 9 18.5.2018 3,5 9:30-13:30 10 11 12 Vyplňte pouze bílá pole * V případě, že vzdělávací aktivita bude probíhat v určitém termínu denně, vypište do prvního sloupce datum od-do (např. 1.8.2016-20.8.2016). 13.2.2018 Michal Tamchyna JUDr. Petr Poledník, člen představenstva 353 109 529 Mgr. Martin Tomeš, předseda představenstva Číslo telefonu: Sommelier V případě, že vzdělávací aktivita bude probíhat nepravidelně nebo pouze v určitý den v týdnu, vypište jednotlivé dny do připravených sloupců. Okruhy plánovaných témat Datum: Vyřizuje: jméno, příjmení, funkce a podpis oprávněné osoby (razítko) Email: Historie pěstování vína, vinná réva, exkurze Smyslové hodnocení vín, nedostatky, vady, choroby vína, exkurze Vinařské oblasti, kvality vín, sekty Technologie výroby vína Zkouška michal.tamchyna@seznam.cz Exkurze Zvláštnosti pěstování, kategorizace, smyslové hodnocení Speciální vína, chemické složení KVA-MN-11/2018 GRANDHOTEL PUPP Karlovy Vary a.s. POVEZ II (CZ.03.1.52/0.0/0.0/15_021/0000053) Práce s vínem v gastronomii Ing. Sotolář, Ing. Kopeček, Doc.Ing.Balík, Ing. Bartošová, Ing. Prokeš,Prof.Malík, Ing. Ptáček, Ing. Stávek, Nazarčuk Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II (reg.č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/15_021/0000053) MPSV-OSÚ mailto:michal.tamchyna@seznam.cz