Textová podoba smlouvy Smlouva č. 4821836: D O H O D A o vyhrazení společensky účelného pracovního místa a

Příloha Příloha č. 2 dodatek PAA-JZ-140_2017.pdf

Upozornění: Text přílohy byl získán strojově a nemusí přesně odpovídat originálu. Zejména u strojově nečitelných smluv, kde jsme použili OCR. originál smlouvy stáhnete odsud


                        Měsíc/Datum Aktivita 

 
Rozsah Zapojení 

Mentora 

1.2018 Podpis smlouvy, představení týmu, seznámení 
s restaurací, trénink na pozici servis pod dohledem 
instruktora a mentora (trénink pod instruktorem – celý 
měsíc) – důležité body k bezpečnosti a čistotě – mytí 
rukou, bezpečnost potravin, HACCP, e-learnigové školení 
Příprava produktů - gramáže sendvičů, příprava kukuřice, 
hranolek a doby spotřeby veškerých surovin, Denní plány 
úklid – čištění strojů a úklid pozice  

40h/týden  

2.2018 Kontrola v praxi - příprava sendvičů, příprava kukuřice, 
hranolek, Plány úklidu – čištění strojů a úklid pozice, 
Certifikace  

40h/týden  

3.2018 Postup a procesy KFC - WJM kultura, klíčové hodnoty, 
Super servis, Deployment, Lean, Inventory managment a 
FIFO 

30h/týden  

4.2018 Kontrola v praxi - procesy KFC – dodržování bezpečnosti 
potravin, mytí rukou, znalost procesů KFC – Super servis, 
deploymentu atd.. 

30h/týden  

5.2018 Příprava pozice servis před otevřením restaurace – 
samostatná příprava pod dohledem instruktora, návoz 
surovin, FIFO,  kontrola spotřeby u všech surovin  

30h/týden   

6.2018 Zavírání pozice servis po uzavření restaurace – detailní 
úklid strojů 30h/týden  

7.2018 Kontrola v praxi - příprava sendvičů, příprava kukuřice, 
hranolek, Plány úklidu – čištění strojů a úklid pozice, 
Certifikace 

30h/týden  

8.2018 Recertifikace ze standardů KFC – gramáž sendvičů, doby 
spotřeby. Přeškolení v oblasti FOOD safety(bezpečnost 
potravin) 

30h/týden  

9.2018 Postup a procesy KFC - WJM kultura, klíčové hodnoty, 
Super servis, Deployment, Lean, Inventory managment a 
FIFO 

30h/týden  

10.2018 Denní plány úklidů - čištění strojů a úklid pozice – detailní 
zaměření  30h/týden  

11.2018 Samostatnost otevření a zavření pozice – kontrola 
instruktorem, dodržování postupů spojené s otevřením a 
zavřením pozice dle manuálu.  

30h/týden  

12.2018 Kontrola v praxi - příprava sendvičů, kukuřice, hranolek a 
veškerých produktů KFC, Plány úklidu – čištění strojů a 
úklid pozice, Recertifikace  

30h/týden